Van Deenen Schilderwerken

kwalitatief hoogstaand schilderwerk

Glas

Wij leveren alle soorten glas voor alle soorten woningen. Van nieuwbouw tot renovatie van klassieke panden.

Ons assortiment bestaat o.a. uit het leveren en plaatsen van:

- blank floatglas

- draadglas

- gelaagd veiligheidsglas

- gehard veiligheidsglas

- figuurglas

- isolerende beglazing standaard en HR++

- brandvertragend glas

- spiegels

- hardglazen klep- en draairamen, enkel en geïsoleerd

- hardglazen deuren

- voorzetramen

- kunststof acrylaat, perspex en lexan

- ventilatieroosters

Buiten de genoemde beglazing leveren wij alle benodigde hulpmaterialen voor een correcte afwerking zoals celband, stel- en steunblokjes, glaslatten, beglazingskitten en stopverf.

Hoog Rendement beglazing

Hoog Rendement beglazing voorkomt condens aan de binnenzijde van het glasoppervlak, biedt comfort, energiebesparing en draagt bij tot milieuonderhoud.


De speciale samenstelling van HR++ beglazing zorgt ervoor dat er meer zonnestralen naar binnen treden en de warmte die eenmaal binnen is wordt moeilijker weer naar buiten getransporteerd. De verbeterde isolatiewaarde van HR++ beglazing t.o.v. standaard isolatieglas is factor 3. U kunt hiermede een aanzienlijke besparing realiseren op uw stookkosten.

Alle beglazing wordt geleverd en geplaatst volgens de geldende Nen Normen en NPR richtlijnen. Dit houdt o.a. in dat bij een inspectie ter plaatste direct gelet wordt op de toepassing van diverse soorten beglazing in combinatie met uw veiligheid of de vereiste brandvertraging. Dit betekent tevens een gedegen advies, correct geplaatst en een onberispelijke afwerking.